Χριστούγεννα στο σπίτι

Τα Χριστούγεννα του 2020 θα είναι διαφορετικά απ΄ότι έχουμε συνηθίσει. Δε θα έχουμε ανταλλαγές επισκέψεων, δε θα δούμε από κοντάαγαπημένους μας ανθρώπους. Η εορταστική περίοδος, όμως, θα ενώσει τις καρδιές μας και θα μας γεμίσει αναμνήσεις, ακόμα και αν είμαστε μακριά τους.

Αυτές τις μέρες που, αναγκαστικά, θα τις περάσουμε στο σπίτι, μπορούμε να κάνουμε το περιβάλλον μας γιορτινό, διακοσμώντας κατάλληλα το χώρο μας, και έτσι να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να αισθανθούμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Μικρές διακοσμητικές «πινελιές» , όπως ξύλινες καρδιές, ελαφάκια ή δεντράκια, όμορφα κηροπήγια, γιορτινά τραπεζομάντηλα και κούπες συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό. Μια κουβερτούλα – ριχτάρι , μαζί με ένα μαξιλαράκι με ελαφάκι στο πλάι του καναπέ, ένα πλατώ τυριών ή ένα φοντύ σοκολάτας στο τραπέζι, και μια χριστουγεννιάτικη ταινία στην τηλεόραση, ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα που χρειαζόμαστε για να υποδεχτούμε αυτές τις άγιες μέρες, που τις έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Στο πνεύμα αυτό η ΕΜΜΕΛΕΙΑ  προτείνει αντικείμενα για το δέντρο, την κουζίνα, αλλά και ολόκληρο το σπίτι. Αγαπάμε ιδιαίτερα τις διακοσμήσεις με ρετρό πνεύμα, τις κλασικές αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου και συνδυάζουμε με αξεσουάρ από ξύλο και μέταλλο σε απαλά χρώματα, όπως λευκό ή μπεζ. Έτσι, φέρνουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο χώρο μας.